Afis-Poarta-Sulfetului-2016

Noaptea Internationala a Muzeelor la Piatra Neamt

 In cadrul evenimentului "Noaptea Internationala a Muzeelor" elevii liceelor de Arte Plastice "Hans Mattis Teutsch" Brasov si "Victor Brauner" Piatra Neamt vor prezenta expozitia rezultata in cadrul proiectului "Poarta sufletului".
Proiectul sprijina si incurajeaza debutul artistic al tinerilor artisti din cadrul acestor licee.
Din acest an devine prima expozitie vizual-auditiva. Cu ajutorul unui smartphone si al unui cod QR, puteti vedea lucrarile dar si asculta gandurile tinerilor expozanti. Este o experienta pe care o vom dezvolta in editiile urmatoare.
Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Istorie si Arheologie Piatra Neamt.

Este al treilea an consecutiv in care Asociatia SOLOMON desfasoara aceasta activitate in cadrul evenimentului "Noaptea Internationala a Muzeelor" la Piatra Neamt.

La acest proiect au participat 24 de elevi de la Piatra Neamt si 24 de la Brasov.

Citeste mai mult...


Erasmus Polonia

PROIECTUL PINHOLE – LENSE OF SENSE PHOTOGRAPHY

Proiectul de mobilitate pentru tineri, a carui tematica este „Pinhole photography”, se adreseaza unui numar de 30 de tineri (cu varste cuprinse intre 15-26 de ani) din Romania si Polonia. Este vorba despre un workshop de 13 zile adresat tinerilor interesati sau pasionati de arta fotografica. Pentru cei interesati nu sunt necesare cunostinte in acest domeniu, deoarece tinerii participanti vor invata sa construiasca singuri, de la zero, o camere obscura pentru fotografie.

Citeste mai mult...


Afis SOLOMON Succes

Proiect Fii exceptional

“FII EXCEPTIONAL – Construieste cea mai buna versiune a ta!”lansat de Asociatia Centrul de Excelenta in Dezvoltare Personala SOLOMON, este un program educativ, non-competiţional, de educatie non-formala, dedicat adolescentilor si tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 24 ani. Proiectul este un răspuns la una dintre problemele cu care se confruntă societatea de astăzi – nevoia dezvoltarii armonioase a tinerilor si adolescentilor din punct de vedere intelectual, emotional si artistic.

În cadrul Proiectului FII EXCEPTIONAL vom deschide o serie de cursuri si workshop-uri, unde tinerii si adolescentii vor putea participa la cursuri comportamentale (comunicare, socializare, interacţiune în societate, bune maniere etc.).

Sprijinim tinerii care vor sa faca diferenta!

Toate sumele obtinute vor fi donate catre reabilitarea si deschiderea unui spatiu Centrul SOLOMON, un centru educativ, care va include Sali de ateliere, unde tinerii si adolescenti vor putea participa la cursuri si programe de educatie non-formala.

 

Cursuri si workshop-uri:

Citeste mai mult...