Donează online

donate page111

HOTARAŞTE SINGUR PENTRU TINE!

Direcţioneaza cei 2% din impozitul pe venituri către

Proiectul “Educatie pentru O VIATA altfel”

Directionind 2% din impozitul pe venit, inseamna sa decizi asupra banilor care în alte condiţii ar ramane la dispozitia statului. Oricare dintre noi cunoaste macar o persoana care a avut de facut un comentariu legat de sistemul actual de educatie. Oricare dintre noi stie un copil, un adolescent cu potential care are nevoie de sprijin pentru educatie.

“Educatie pentru O VIATA altfel” este proiectul principal al nostru care se realizeaza prin voluntariat. El are ca scop acordarea de ajutor copiilor si adolescentilor talentati dar cu posibilitati limitate din comunitatile in care ne desfasuram activitatea. Vrem sa stimulam idei de actiuni, in cat mai multe comunitati, sa realizam proiecte pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Exista ONG-uri care cred intr-o viata mai buna oferita celor bolnavi, altele care vor sa ofere un acoperis celor aflati in dificultate sau care vor sa va ofere o viata traita intr-un mediu mai curat.

Noi privim alt aspect. Sustinand acest proiect acordati o sansa celor care pot sa invete si sa isi creeze singuri o viata mai buna, prin cultura si educatie. Este ceea ce au acum nevoie, pentru ca pe viitor sa va intoarca serviciul prin ceea ce vor realiza.

Daca aveti un venit, in urma caruia deja ati platit statului un impozit in anul 2013, decideti acum in a directiona cei 2% catre Proiectul “Educatie pentru O VIATA altfel”. Aceasta suma a fost platita statului anul trecut, insa acum puteti sa hotarati ca 2% din ea sa nu mai ramana la dispozitia statului ci sa fie directionata catre noi. Potrivit art. 57 si 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si detaliata in Ordinul ministrului finantelor publice nr. 185/15.02.2007, dumneavoastra, contribuabilii persoane fizice, puteti sa directionati in fiecare an 2% din impozitul pe venit, catre o organizatie non-guvernamentala, asociatie sau fundatie.

Iti multumim pentru ajutor si implicare.

ECHIPA SOLOMON

Cont IBAN: RO34 UGBI 0000 0520 1047 6RON
Banca: Garanti Bank
Explicaţii: “Donaţie pentru Proiectul “X” – nu uitaţi să menţionaţi proiectul în care doriţi să îl sprijiniţi, sau “Donaţie pentru activitatea Asociaţiei SOLOMON”

Descarca de aici formularul, pentru anul 2015, pe care poti sa il completezi:

Apoi poti sa il trimiti scanat la adresa asociatiei: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.